Over mij

Ik ben ruim 10 jaar actief op het gebied van SEO & Content Marketing. Ooit begonnen bij TUI en daarna 8 jaar gewerkt bij Maxlead. Als SEO-Consultant heb ik grote en kleine bedrijven mogen helpen om hun zichtbaarheid in zoekmachines te verbeteren. In die periode schreef ik blogs voor Frankwatching en Marketingfacts. Ook mocht ik spreken op BrightonSEO.

Ik heb een andere kijk op SEO dan je misschien van een SEO-specialist gewend bent. Waar iedereen naar links gaat, ga ik meestal naar rechts. Met een goede reden vind ik zelf.

Via SEO ben ik het vakgebied van Content Marketing ingerold en heb als Head of Content Marketing bedrijven mogen helpen bij het opstellen van Customer Journey-modellen, contentstrategieën en contentkalenders.

Dit heeft mij inzicht opgeleverd in customer journey’s, een goed overzicht op de verschillende fases, een idee van de contentbehoefte per fase en de juiste kpi’s per fase. Deze kennis combineer ik met mijn kennis van SEO en kijk mede daardoor nog eens anders tegen het vakgebied aan.

De liefde bracht mij vorig jaar naar Zeeland en tegenwoordig ben ik werkzaam bij YourSurprise in het mooie Zierikzee als SEO-specialist.

Via Maxlead gewerkt voor