Beoordelingen

Dit vinden anderen:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 11 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wat anderen zeggen:

Up-to-date and innovate insights that are highly inspiring

Rated 5 out of 5
19 mei 2023

I had a training with Chantal on SEO content optimization last week and Chantal has inspired me with a new and innovative mindset when it comes to SEO. A few days after Google announced the inclusion of Generative AI – Google Bard into the search engine, I had a session with Chantal about SEO and how rapidly changing this practice is, and most critically the utmost importance of valuable content.

The talk with her has deepened my understanding and perspectives about SEO and I believe that her approach is what the future SEO industry standards should adopt. SEO strategies should follow a sustainable approach to focus primarily on delivering highly relevant content instead of implementing small tricks and tips to cheat the system.

Sarah

Leuke en leerzame workshop

Rated 5 out of 5
1 oktober 2022

Samen met mijn collega heb ik een super leuke, interactieve en leerzame workshop contentstrategie gevolgd bij Chantal in het mooie Zeeland! De sticky notes werden geplakt en dat was het begin van het opstellen van een goed doordachte klantreis. De workshop inspireerde ons en gaf ons richtlijnen voor een geschikte aanpak die we ook in de toekomst vaker kunnen inzetten. Chantal, dank!

Anouk

Chantal is heel scherp op de laatste ontwikkelingen en trends in SEO land

Rated 5 out of 5
29 augustus 2022

Ik kreeg bij Chantal het gevoel dat ze écht een expert is in haar vakgebied. De training van 4 uur vloog voorbij omdat Chantal op een enthousiaste, gepassioneerde en inspirerende manier haar kennis over wist te brengen.

Ena

Niet moeilijker dan nodig

Rated 5 out of 5
20 juni 2022

“Niemand kan beter over jouw producten vertellen dan jijzelf, dat moet je helemaal niet willen uitbesteden.” In de 10+ jaar dat ik online actief ben, was dat de eerste keer dat een expert me geen werk uit handen probeerde te nemen, maar juist vertelde dat ik het bij mezelf moet houden. Daarnaast kreeg ik meteen een aantal handvatten en een soort rode draad om de SEO voor mijn niche zelf op te kunnen pakken waarbij Chantal altijd beschikbaar is om even te klankborden met de woorden “jij kunt dit”. Een heerlijke boost van vertrouwen en een verademing om te ervaren dat SEO ook op deze manier kan werken als je het zelf wilt kunnen doen. Ik raad iedereen die met SEO aan de slag wil (laten) gaan met Chantal in zee te gaan.

Linda Poucochinho

Top SEO sparringspartner

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Zelfs als je amper verstand hebt van SEO, weet Chantal je op weg te helpen met begrijpelijke tips en adviezen. Echt fijn!

Roos

Chantal is a total ROCKSTAR at SEO!

Rated 5 out of 5
25 februari 2022

As a content writer, I used to dread the term SEO until I met and worked with Chantal. In just a few simple and fun sessions, she gave me a concise and clear view of what we can really do with content from an SEO standpoint. Her vision is refreshing and original, with none of the tired hackneyed keyword stressing that can so kill a writer’s flow! Working with Chantal has helped me demystify where we stand with marketing content, what we can do with it, and what the future looks like from here. I highly recommend her knowledge and expertise in this field, she’s a total rockstar at SEO!

Natasha Hemrajani

Horizontale SEO-training: een nieuw perspectief!

Rated 5 out of 5
20 januari 2022

Zeer interessante training Horizontale SEO gekregen van Chantal. Nieuwe en frisse perspectieven. Zeer kundig en grondig. Veel geleerd, zowel praktisch als achtergrondkennis. En een erg open en ondersteunende houding. Super!

Sjoerd

Chantal flips the script on SEO - her outlook is refreshing, emotive, and exciting

Rated 5 out of 5
20 januari 2022

I’ve been a copywriter for 5 years now. I lived through the “keyword stuffing” days where incorrect grammar was valued higher than good copy if it got the clicks. Needless to say, I wasn’t a fan. Chantal’s approach to SEO is something I’ve always wanted to work with and never knew possible until her. She’s a great teacher and doesn’t overcomplicate things so people like me can understand more about how SEO actually works. We’re thankfully now in a time where content has to mean something to work, and there’s no better SEO to help deliver that than Chantal.

Em Burfitt

Overweeg je een SEO training? Dan zou ik je zeker Chantal als trainer aanraden!

Rated 5 out of 5
3 december 2021

In minder dan twee maanden tijd heeft Chantal mij door middel van 1 op 1 meetings een volledige SEO training gegeven. Deze training heeft mij nog enthousiaster gemaakt over SEO dan ik al was. Naast het feit dat Chantal een echte SEO-expert is legt ze fijn uit en neemt ze écht de tijd voor je. Door de theorie samen praktisch toe te passen leert Chantal je de fijne kneepjes van het SEO-vak. Wil je een meer leren over SEO? Dan zou ik je zeker een training van Chantal aanraden.

Veerle Damen

Wat haar uniek maakt is dat ze alle stappen in dat proces ook zelf beheerst

Rated 5 out of 5
15 juni 2021

Chantal is naast SEO-expert ook echt een content-expert. Daar bedoel ik mee dat ze niet grijpt naar geijkte trucjes om je content vindbaar te maken, maar kiest voor een aanpak voor verbetering van je site op lange termijn. Wat haar uniek maakt is dat ze alle stappen in dat proces ook zelf beheerst. Van het verzamelen en interpreteren van data tot het strategisch adviseren en zelfs – al is dat niet haar core business – het maken van content. Want ook daar is ze opvallend goed in. Dat ze goed is in wat ze doet, weet ze ook over te brengen. Bij KWF heeft ze dankzij haar kennis en kunde collega’s overtuigd van het belang van goede, relevante content. Zij heeft met haar inzet het pad voor mij en collega-redacteuren vrijgemaakt om wezenlijke stappen te zetten in het creëren van nieuwe content. Met resultaat: de bezoekersaantallen stegen hierdoor enorm. Chantal is ambitieus, professioneel en benaderbaar. Ik hoop dat ik in de toekomst nog eens met haar kan werken.

Joyce Heisen

Chantal is niet bang om dingen anders te doen dan normaal

Rated 5 out of 5
1 juni 2021

Chantal is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen SEO. Met een frisse blik zet ze haar kennis om in concrete actiepunten waar je mee aan de slag kan. Ze is niet bang om dingen daarbij anders te doen dan normaal. Deze hands-on mentaliteit is erg prettig en zorgt er ook voor dat dingen gedaan worden. 

Ginger van der Swart

Laat jouw beoordeling achter:

Vrijblijvend babbelen?

Wil jij jouw uitdagingen met mij bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.