61: Content hoort niet meer bij de SEO-afdeling

Ja, je leest het goed. Ik denk dat het creëren van content niet langer een verantwoordelijkheid moet zijn van de SEO-afdeling. Ik snap dat je nu denkt: WTF zegt zij nou? Hoe kun je dat zeggen? SEO is content en content is SEO.

In deze podcast leg ik je uit waarom ik denk dat het tijd is om de creatie van content over te dragen aan een aparte afdeling die content creëert voor alle kanalen. En vergis je niet: natuurlijk heb ik een hart voor SEO. Juist daarom denk ik dat we dit onderwerp moeten bespreken. Wie in de toekomst het beste uit SEO wil halen, kan niet meer uit met het maken van content voor enkel SEO.

Deze podcast hoort bij het artikel ‘Content hoort niet meer bij de SEO-afdeling te liggen’ dat op vrijdag 26 mei gepubliceerd is op Marketingfacts.nl

Music: Snapp Happy – Silvermansound.com