71: Waarom ik de naam van m’n podcast veranderd heb

Is het je al op gevallen? Mijn podcast heette altijd SEO Podcast by Chantalsmink.nl en nu heet-ie opeens SEO & Organic Marketing by Chantal Smink.

Ik heb dat niet gedaan voor mezelf maar omdat het vakgebied SEO zo veranderd is dat we met dingen doen voor SEO niet meer het gewenste resultaat in SEO kunnen bereiken. In deze podcast vertel ik welke dingen we niet meer voor SEO kunnen doen wel, waarom het niet meer voldoende is om resultaat in SEO te bereiken en wat er wel voor nodig is. Ik leg uit wat organische marketing is en hoe je dat aanpakt.

Deze podcast wil jij niet missen. Ik ga namelijk uitgebreid in op ontwikkelingen in online marketing, SEO en de relatie tussen je site en social kanalen. En ik geef je alvast een tipje van de sluier hoe je daar zo slim mogelijk content voor kan maken.

Music: Snapp Happy – Silvermansound.com