72: Snel góede content maken met AI

Bijna iedereen maakt content met AI tools, maar doen dat in mijn ogen verkeerd: ze vragen AI om vanaf scratch een artikel te schrijven over het een of ander. Dat kan nooit goed gaan en het voldoet ook niet aan wat Google van je wil.
Kun je dan geen content maken met AI? Absoluut wel. Ik doe het zelf ook. De basis is cruciaal: hele goede input.

In deze podcast vertel ik je mijn geheim om aan goede input te komen en vertel ik je hoe ik tools als Whisper, Claude en Descript daarbij gebruik. Na het luisteren van deze podcast heb jij geen argument meer om geen content te maken.

Het nadeel: zelfs hoge kwaliteit content wordt niet altijd meer geïndexeerd door Google. Het is dus een hygienefactor maar er is meer voor nodig. Laten we nu beginnen bij deze eerste stap: hoe maak jij in een handomdraai waanzinnig goede content voor alle kanalen waaronder je website?

Music: Snapp Happy – Silvermansound.com