“Mag ik je interviewen voor SEO Benelux?” vroeg Mathias Noyez mij laatst. “JA NATUURLIJK!” antwoordde ik. En zo kwam het dat ik vorige week een video interview deed voor het platform dat op Facebook door ruim 3.800 mensen gevolgd wordt. Wat een eer!

In het tweegesprek wil Mathias graag weten waarom ik denk dat er een einde is gekomen aan SEO zoals we het altijd deden en waar ik de kansen wel zie. We hebben het over keyword research (maakt een eenheidsworst van bijna elke contentstrategie) het nadeel van keyword research (wat je niet vindt, bestaat niet), het streven om op nummer 1 te staan (met teruglopende CTR’s door alle alternatieven geen garantie voor groei) en de gevolgen van de kermis die Google van de SERP maakt (SEO ver buiten beeld). In ongeveer 33 minuten bespreken we een aantal hot topics die ervoor zorgen dat ik zo anders naar het vakgebied kijk en een andere aanpak heb.

Je kunt het hele interview hieronder bekijken of beluisteren via Spotify.

 

You liked this article?

Select the number of start you'd like to give to me

Average score 0 / 5. Vote count: 0

I have no rating yet, what do you think of this article?

Tof dat je dit artikel interessant vond....

Volg mij op Facebook en mis niets!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.