Te gast in SEO Benelux

Chantal Smink in SEO Benelux
“Mag ik je interviewen voor SEO Benelux?” vroeg Mathias Noyez mij laatst. “JA NATUURLIJK!” antwoordde ik.

Liever luisteren?

“Mag ik je interviewen voor SEO Benelux?” vroeg Mathias Noyez mij laatst. “JA NATUURLIJK!” antwoordde ik. En zo kwam het dat ik vorige week een video interview deed voor het platform dat op Facebook door ruim 3.800 mensen gevolgd wordt. Wat een eer!

Je kunt het hele interview hieronder bekijken of beluisteren via Spotify.

Bekijk de video:

Het einde van SEO zoals we het altijd deden

In het tweegesprek wil Mathias graag weten waarom ik denk dat er een einde is gekomen aan SEO zoals we het altijd deden en waar ik de kansen wel zie. 

Keyword research leidt tot eenheidsworst

Ook hebben het over keyword research (maakt een eenheidsworst van bijna elke contentstrategie) het nadeel van keyword research (wat je niet vindt, bestaat niet), het streven om op nummer 1 te staan (met teruglopende CTR’s door alle alternatieven geen garantie voor groei) en de gevolgen van de kermis die Google van de SERP maakt (SEO ver buiten beeld). 

In ongeveer 33 minuten bespreken we deze en nog een aantal hot topics die ervoor zorgen dat ik zo anders naar het vakgebied kijk en een andere aanpak heb.

Wil jij meer weten over hoe je relevante content maakt?

In mijn boek ‘Handboek SEO & Contentstrategie‘ ga ik uitgebreid in op alle ontwikkelingen in Google en wat dit betekent voor de manier waarop we SEO doen. Het is hoogtijd om je niet langer te focussen op keywords en content voor SEO. Je zult nu de omslag moeten maken naar content voor je gebruiker.
Kijk dus verder dan alle trucjes en short cuts die je kent en ga jezelf onderscheiden ten opzichte van de rest.

Wil je weten hoe je dit moet aanpakken? Bestel dan nu het Handboek SEO & Contentstrategie om je op weg te helpen.
Het boek wordt getipt door SEO Benelux als must-read.

Handboek SEO & Contenstrategie

Lees verder