Heb je een vraag? Vul het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Mailen mag natuurlijk ook altijd.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

Over mijn bedrijf:
Chantalsmink.nl is onderdeel van CS Consulting Services.

Contactgegevens:

CS Consulting Services
Chantal Smink
Colijnsplaat

mail: chantal[at]chantalsmink.nl
KVK-nummer: 81503555
BTW-nummer: NL003572421B98

Wat doet CS Consulting Services?

CS Consulting Services is ingeschreven in de KVK als online marketingadvies bureau. Via mijn eigen website kun je vakinhoudelijke e-books, whitepapers en trainingen aanschaffen of met mij in contact komen voor advies op maat.

Over Chantal

Chantal werkt al meer dan 11 jaar in de SEO-industrie. Zij hielp grote en kleine bedrijven om beter vindbaar te worden in Google. In die tijd trainde zij al meer dan 400 mensen op het gebied van SEO & Content Marketing en heeft ze gesproken op nationale en internationale SEO-congressen zoals Brighton SEO. Haar artikelen op Frankwatching en Marketingfacts zijn al meer dan 160.000 keer bekeken.

Inmiddels heeft ze 2 e-boeken geschreven over SEO. Geen e-boeken met de standaard tips en tricks, maar e-boeken waarin ze mensen wil aansporen om het eens anders aan te gaan pakken en anders over SEO te gaan denken. Ook heeft ze haar eigen podcast-serie op Spotify. In telkens 10 minuten behandelt ze een topic en geeft ze een verfrissende kijk op de zaak. 

Chantal-Smink-spreker-SEO-Content

 

Consultancy-ervaring:

In de spotlights

Chantalsmink.nl SEO podcast
Chantal in SEO podcast Dennis & Martijn
BrightonSEO