Heb je een vraag over SEO, wil je een tweede mening of ben je benieuwd of iets ook anders kan? Vul het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Mailen mag natuurlijk ook altijd.

  Over mijn bedrijf
  Chantalsmink.nl is onderdeel van CS Consulting Services.

  Contactgegevens:

  CS Consulting Services
  Chantal Smink
  Colijnsplaat

  mail: chantal[at]chantalsmink.nl
  KVK-nummer: 81503555
  BTW-nummer: NL003572421B98

  Wat doet CS Consulting Services?

  CS Consulting Services is ingeschreven in de KVK als online marketingadvies bureau. Via mijn eigen website kun je vakinhoudelijke e-books, whitepapers en trainingen aanschaffen of met mij in contact komen voor advies op maat.

  Over Chantal: SEO-nerd

  Chantal werkt al meer dan 11 jaar in de SEO-industrie. Zij hielp grote en kleine bedrijven om beter vindbaar te worden in Google. In die tijd trainde zij al meer dan 400 mensen op het gebied van SEO & Content Marketing en heeft ze gesproken op nationale en internationale SEO-congressen zoals Brighton SEO. Haar artikelen op Frankwatching en Marketingfacts zijn al meer dan 160.000 keer bekeken.

  Inmiddels heeft ze haar eigen SEO-podcast op Spotify, is ze actief op Insta en heeft ze haar eerste eigen boek geschreven over SEO. 

  In dit boek bespreekt ze niet de geijkte SEO-methode, maar wil ze mensen aansporen om SEO eens anders aan te gaan pakken en anders over SEO te gaan denken. 

  SEO-podcast en Insta
  Chantal Smink
  Handboek SEO & Contenstrategie

   

  Consultancy-ervaring:

  In de spotlights

  Chantalsmink.nl SEO podcast
  Chantal in SEO podcast Dennis & Martijn
  Chantal Smink in OAK podcast
  BrightonSEO