Contact

Heb je een vraag over SEO, wil je een tweede mening of ben je benieuwd of iets ook anders kan? Vul het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Mailen mag natuurlijk ook altijd.

Over mijn bedrijf

Chantalsmink.nl is onderdeel van CS Consulting Services.

Contactgegevens

CS Consulting Holding
Chantal Smink
Goes

mail: chantal[at]chantalsmink.nl
KVK-nummer: 92292518
BTW-nummer: 865981334B01

Wat doet CS Consulting Services?

CS Consulting Services is ingeschreven in de KVK als online marketingadvies bureau. Via mijn eigen website kun je vakinhoudelijke e-books, whitepapers en trainingen aanschaffen of met mij in contact komen voor advies op maat.

chantal smink

Over Chantal: SEO-nerd

Chantal werkt al meer dan 11 jaar in de SEO-industrie. Zij hielp grote en kleine bedrijven om beter vindbaar te worden in Google. In die tijd trainde zij al meer dan 400 mensen op het gebied van SEO & Content Marketing en heeft ze gesproken op nationale en internationale SEO-congressen zoals Brighton SEO. Haar artikelen op Frankwatching en Marketingfacts zijn al meer dan 160.000 keer bekeken.
Inmiddels heeft ze haar eigen SEO-podcast op Spotify, is ze actief op Insta en heeft ze haar eerste eigen boek geschreven over SEO.
In dit boek bespreekt ze niet de geijkte SEO-methode, maar wil ze mensen aansporen om SEO eens anders aan te gaan pakken en anders over SEO te gaan denken.