Dit zeggen zij:

Chantal is naast SEO-expert ook echt een content-expert. Daar bedoel ik mee dat ze niet grijpt naar geijkte trucjes om je content vindbaar te maken, maar kiest voor een aanpak voor verbetering van je site op lange termijn. Wat haar uniek maakt is dat ze alle stappen in dat proces ook zelf beheerst

Joyce Heisen

Her vision is refreshing and original, with none of the tired hackneyed keyword stressing that can so kill a writer’s flow!
I highly recommend her knowledge and expertise in this field, she’s a total rockstar at SEO!

Natasha Hemrajani

In minder dan twee maanden tijd heeft Chantal mij door middel van 1 op 1 meetings een volledige SEO training gegeven. Naast het feit dat Chantal een echte SEO-expert is legt ze fijn uit en neemt ze écht de tijd voor je.

Veerle Damen
Alle beoordelingen

SEO-strategie: coaching en advies met een frisse blik

Met mijn visie (niet hoger ranken, wel breder) krijg je gegarandeerd een frisse blik op SEO en de kansen die er wel en niet zijn. Heel veel kan er namelijk niet en daar zal ik ook eerlijk over zijn. Als jij niet tot de grootste spelers in de markt behoort met minstens evengrote budgetten en resources, dan is de kans dat je ooit hoog zult ranken in Google gewoon minimaal.

Maar geen paniek: ik help je graag om te kijken waar de kansen nog wel liggen om hoger te ranken en waar de kansen liggen om breder te ranken. Er is namelijk meer dan top termen!

Ik kan je helpen met:

  • Opstellen van een SEO-strategie
  • Een SEO-contentplan opstellen
  • SEO-uitvoering & content schrijven
  • SEO-rapportages en monitoring
  • Advies bij bouwen nieuwe website
  • SEO-trainingen voor je team
Chantal Smink Auteur Handboek SEO & Contentstrategie

B2B leadgeneratie & content marketing

Koud bellen kan anno 2021 echt niet meer. De focus is verschoven van verkopen naar helpen door relevantie.

In de salesorganisatie van nu zorg je dat jouw potentiele klanten opgewarmd zijn. Daarna is het eenvoudiger om contact met ze op te nemen. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door in een See- of Think-fase al in contact te komen met je buyer persona. De crux is om te weten waar jouw persona ‘s nachts van wakker ligt, wat zijn of haar doelen zijn en waar hij of zij tegenaan loopt. Als je dat weet, kun jij ervoor zorgen dat jouw bedrijf op het juiste moment op de juiste plaats is. Daarna kun je op basis van vertrouwen het gesprek aan gaan met je gewenste klant. Effectiever dan koud bellen toch?

Ben jij actief in een branche waar de klant een lange buyer journey heeft? Dan kijken we samen hoe je kunt zorgen dat de klant jou op geen enkel moment kan missen.

Ik help je met:

  • het in kaart brengen van de klantreis
  • het in kaart brengen van de informatiebehoefte op elk moment
  • de vertaalslag naar relevante content
  • de opvolging: hoe gaan we de content succesvol inzetten?

Over Chantal: SEO-nerd

Chantal werkt al meer dan 11 jaar in de SEO-industrie. Zij hielp grote en kleine bedrijven om beter vindbaar te worden in Google. In die tijd trainde zij al meer dan 400 mensen op het gebied van SEO & Content Marketing en heeft ze gesproken op nationale en internationale SEO-congressen zoals Brighton SEO. Haar artikelen op Frankwatching en Marketingfacts zijn al meer dan 160.000 keer bekeken.

Inmiddels heeft ze haar eigen SEO-podcast op Spotify, is ze actief op Insta en heeft ze haar eerste eigen boek geschreven over SEO. 

In dit boek bespreekt ze niet de geijkte SEO-methode, maar wil ze mensen aansporen om SEO eens anders aan te gaan pakken en anders over SEO te gaan denken. 

SEO-podcast en Insta
Chantal Smink
Handboek SEO & Contenstrategie