Online SEO-training

Online Training SEO in 5 dagen

Wil jij graag individueel een online SEO-training volgen? Dat kan! Dit najaar lanceer ik mijn online SEO-training: SEO in 5 dagen. 

De training bestaat uit 5 modules:

 1. Introductie in Google & Ontwikkelingen in SEO
 2. Kansen spotten
 3. Je klant centraal
 4. Alles over content
 5. Je online reputatie

De training kun je op je eigen tempo volgen. Tijdens de trainingsweek organiseer ik 5 dagen lang elke werkdag een digitale kick off met ruimte voor Q&A. Daarna kun je op eigen tempo aan de slag met de training. 

De training kun je online volgen in een e-learning programma. De lessen bestaan uit video’s, een digitaal lesboek en audiobestanden van de video’s. 

Lees alles over deze training en meld je aan

Bekijk training

SEO-training op maat organiseren

Wil jij meer uit SEO halen? Of wil je juist ontdekken wat SEO jouw bedrijf kan brengen? Wil je de kennis in jouw content team over SEO vergroten? Dan is een SEO-training een goed idee. De meeste SEO-trainers zullen je uitleggen hoe het algoritme van Google (ongeveer) werkt, aan welke 4 knoppen je kunt draaien en wat je moet doen om hoger te komen op enkele felbegeerde keywords. Hoewel dat de traditionele manier van SEO is, geloof ik daar niet meer in.  Grote spelers, ja die kunnen meedoen om de zoektermen met het meeste zoekvolume. Maar voor kleinere spelers is SEO gewoon niet meer toegankelijk. In mijn training dus geen uitleg over hoe je dit soort interessante zoekwoorden met veel zoekvolume kunt vinden en hoe je daarop hoger kunt ranken.

Mijn trainingen beginnen altijd met een schets van de huidige situatie: wat gebeurt er in Google en welke kansen zijn er wel en niet en waarom. Daarna ga ik uitleggen hoe je als kleinere speler andere kansen kunt vinden. Er zijn namelijk zeker kansen waar maar weinig partijen zich op richten, hier is het veel eenvoudiger om meer uit SEO te halen!

SEO-training geven
Neem contact op

Training voor team/bedrijf

SEO-training geven

Veel bedrijven merken dat de traditionele manier van SEO niet meer de gewenste resultaten oplevert. Vandaar dat steeds meer bedrijven en bureaus benieuwd zijn naar wat er gebeurt in SEO en met name Google, wat de gevolgen zijn en welke alternatieven er zijn.

Tijdens een inspiratiesessie, koffiemeeting, presentatie of SEO-training op maat vertel ik jouw team, afdeling, bedrijf en zelfs klanten graag alles over de ontwikkelingen binnen Google & SEO:

 • Waarom kunnen we niet meer naar enkel rankings kijken?
 • Waarom daalt het SEO-verkeer zelfs als je op #1 staat?
 • Wat kunnen we allemaal nog verwachten binnen SEO van Google?
 • Welke rol heeft SEO eigenlijk in de online marktingmix?
 • Hoe zorg jij ervoor dat je klaar bent voor de toekomst?

Zomaar wat onderwerpen die aan bod komen tijdens mijn SEO-trainingen.

Indien je dat wilt, kun je de training uitbreiden met een extra module over SEO: hoe grijpen techniek, content, structuur en autoriteit in elkaar? En hoe zit dat als je aan de slag gaat met horizontale SEO, een alternatief voor iedereen die merkt dat hoog ranken op die bepaalde keywords geen succesformule meer is?

Wil jij een training op maat? Neem dan contact met mij op dan kijken we samen naar jouw wensen en doelstellingen.

Neem contact op

Een op een SEO-training

Wil je meer leren over SEO? Dan is een 1-op-1 SEO-training iets voor jou. Afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen stellen we samen een programma op maat voor jou op.

Wil jij:

 • volwaardig SEO-consultant worden?
 • als kleine ondernemer weten hoe jij meer uit SEO kan halen?
 • als manager of directielid snappen hoe SEO werkt zodat je beter kunt communiceren met SEO-specialisten?
 • als SEO-specialist snappen wat er gebeurt in Google en weten welke kansen er nog zijn binnen SEO?

Wat jouw wensen ook zijn, ik kan je helpen.

Neem contact met mij op, dan kijken we (vrijblijvend) samen wat jouw doelstellingen zijn en welke aanpak daarbij past!

Neem contact op
Boek handleiding SEO aan het schrijven

Zij hebben al ervaring

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 9 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews van voorgangers

Chantal is heel scherp op de laatste ontwikkelingen en trends in SEO land

Rated 5 out of 5
29 augustus 2022

Ik kreeg bij Chantal het gevoel dat ze écht een expert is in haar vakgebied. De training van 4 uur vloog voorbij omdat Chantal op een enthousiaste, gepassioneerde en inspirerende manier haar kennis over wist te brengen.

Ena