SEO-training op maat organiseren

Wil jij meer uit SEO halen? Of wil je juist ontdekken wat SEO jouw bedrijf kan brengen? Wil je de kennis in jouw content team over SEO vergroten? Dan is een SEO-training een goed idee. De meeste SEO-trainers zullen je uitleggen hoe het algoritme van Google (ongeveer) werkt, aan welke 4 knoppen je kunt draaien en wat je moet doen om hoger te komen op enkele felbegeerde keywords. Hoewel dat de traditionele manier van SEO is, geloof ik daar niet meer in.  Grote spelers, ja die kunnen meedoen om de zoektermen met het meeste zoekvolume. Maar voor kleinere spelers is SEO gewoon niet meer toegankelijk. In mijn training dus geen uitleg over hoe je dit soort interessante zoekwoorden met veel zoekvolume kunt vinden en hoe je daarop hoger kunt ranken.

Mijn trainingen beginnen altijd met een schets van de huidige situatie: wat gebeurt er in Google en welke kansen zijn er wel en niet en waarom. Daarna ga ik uitleggen hoe je als kleinere speler andere kansen kunt vinden. Er zijn namelijk zeker kansen waar maar weinig partijen zich op richten, hier is het veel eenvoudiger om meer uit SEO te halen!

SEO-training geven
SEO-training geven

Training voor team/bedrijf

Veel bedrijven merken dat de traditionele manier van SEO niet meer de gewenste resultaten oplevert. Vandaar dat steeds meer bedrijven en bureaus benieuwd zijn naar wat er gebeurt in SEO en met name Google, wat de gevolgen zijn en welke alternatieven er zijn.

Tijdens een inspiratiesessie, koffiemeeting, presentatie of SEO-training op maat vertel ik jouw team, afdeling, bedrijf en zelfs klanten graag alles over de ontwikkelingen binnen Google & SEO:

  • Waarom kunnen we niet meer naar enkel rankings kijken?
  • Waarom daalt het SEO-verkeer zelfs als je op #1 staat?
  • Wat kunnen we allemaal nog verwachten binnen SEO van Google?
  • Welke rol heeft SEO eigenlijk in de online marktingmix?
  • Hoe zorg jij ervoor dat je klaar bent voor de toekomst?

Zomaar wat onderwerpen die aan bod komen tijdens mijn SEO-trainingen.

Indien je dat wilt, kun je de training uitbreiden met een extra module over SEO: hoe grijpen techniek, content, structuur en autoriteit in elkaar? En hoe zit dat als je aan de slag gaat met horizontale SEO, een alternatief voor iedereen die merkt dat hoog ranken op die bepaalde keywords geen succesformule meer is?

Wil jij een training op maat? Neem dan contact met mij op dan kijken we samen naar jouw wensen en doelstellingen.

Neem contact op

ÉÉN OP ÉÉN SEO-training

Wil je meer leren over SEO? Dan is een 1-op-1 SEO-training iets voor jou. Afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen stellen we samen een programma op maat voor jou op.

Wil jij:

  • volwaardig SEO-consultant worden?
  • als kleine ondernemer weten hoe jij meer uit SEO kan halen?
  • als manager of directielid snappen hoe SEO werkt zodat je beter kunt communiceren met SEO-specialisten?
  • als SEO-specialist snappen wat er gebeurt in Google en weten welke kansen er nog zijn binnen SEO?

Wat jouw wensen ook zijn, ik kan je helpen.

Neem contact met mij op, dan kijken we (vrijblijvend) samen wat jouw doelstellingen zijn en welke aanpak daarbij past!

Neem contact op
Boek handleiding SEO aan het schrijven

Mijn visie op seo

Visie chantalsmink SEO Horizontale SEO

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik anders denk over SEO dan de meeste SEO-specialisten. Ik vind namelijk dat iedereen SEO doet alsof er de afgelopen 10 jaar niks veranderd is: we “spelen” nog altijd om die nummer 1 positie op die ene term. Dat terwijl de markt flink verzadigd is en zelfs die nummer 1 positie geen groei meer brengt. Om meer uit SEO te halen moet je wat mij betreft niet kijken hoe je hoger kan ranken op bepaalde keywords, maar vooral hoe je breder zichtbaar kan zijn. Ik noem deze strategie Horizontale SEO. 

Het speelbord (de zoekresultatenpagina) is veranderd en dat heeft gevolgen voor je SEO-strategie, je tactische aanpak en je KPI’s en doelen. 

In mijn trainingen zal ik ook uitleggen hoe de traditionele manier van SEO werkt, deze waar nodig erbij pakken en aangeven waarom een gewijzigde aanpak noodzakelijk is. 

Zij hebben een SEO-training van mij gehad:

Zij hebben al ervaring

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews van voorgangers

Niet moeilijker dan nodig

Rated 5 out of 5
20 juni 2022

“Niemand kan beter over jouw producten vertellen dan jijzelf, dat moet je helemaal niet willen uitbesteden.” In de 10+ jaar dat ik online actief ben, was dat de eerste keer dat een expert me geen werk uit handen probeerde te nemen, maar juist vertelde dat ik het bij mezelf moet houden. Daarnaast kreeg ik meteen een aantal handvatten en een soort rode draad om de SEO voor mijn niche zelf op te kunnen pakken waarbij Chantal altijd beschikbaar is om even te klankborden met de woorden “jij kunt dit”. Een heerlijke boost van vertrouwen en een verademing om te ervaren dat SEO ook op deze manier kan werken als je het zelf wilt kunnen doen. Ik raad iedereen die met SEO aan de slag wil (laten) gaan met Chantal in zee te gaan.

Linda Poucochinho