SEO-trainingen

Online SEO-training

Wil jij graag individueel een online SEO-training volgen? Dat kan! Tijdens de online training ‘Mis geen klant meer in SEO’ leer ik je alles wat je moet weten.
De training bestaat uit de volgende modules:
  1. Introductie in Google & Ontwikkelingen in SEO
  2. Kansen spotten
  3. Je klant centraal
  4. Alles over content
  5. Bonus: je online reputatie

Je kunt deze training op eigen tempo volgen. Lees alles over deze training en meld je aan

SEO-training op maat organiseren

Wil jij meer uit SEO halen of wil je de kennis in jouw content team over SEO vergroten? Dan is een SEO-training op maat een goed idee.

Wat anderen jou leren

De meeste SEO-trainers zullen je uitleggen hoe het algoritme van Google (ongeveer) werkt, aan welke 4 knoppen je kunt draaien en wat je moet doen om hoger te komen op enkele felbegeerde keywords.
SEO-training geven

Wat ik je ga leren

Hoewel dat de traditionele manier van SEO is, geloof ik daar niet meer in. Grote spelers, ja die kunnen meedoen om de zoektermen met het meeste zoekvolume. Maar voor kleinere spelers is SEO gewoon niet meer toegankelijk. In mijn training dus geen uitleg over hoe je dit soort zoekwoorden met veel zoekvolume kunt vinden en hoe je daarop hoger kunt ranken.

Globale inhoud van de training

Mijn trainingen beginnen altijd met een schets van de huidige situatie: wat gebeurt er in Google, wat gebeurt er in jouw markt en welke kansen zijn er wel of niet en waarom. Daarna ga ik uitleggen hoe je als kleinere speler andere kansen kunt vinden en wat er voor nodig is om daarop in te spelen.

Korte SEO-kennisles

SEO-training geven
Veel bedrijven en online marketing bureaus zijn bezig met de dagelijkse werkzaamheden, tijd om bij te houden wat er in SEO gebeurt is er daarom niet altijd.
Tijdens een inspiratiesessie, koffiemeeting, presentatie of SEO-training op maat vertel ik jouw team, afdeling, bedrijf en zelfs klanten graag alles over de ontwikkelingen binnen Google & SEO:
Zomaar wat onderwerpen die aan bod komen tijdens mijn SEO-trainingen. Wil jij jouw team of bedrijf bijpraten, dan kijken we samen naar jouw wensen! Neem dan contact met mij op dan kijken we samen naar jouw wensen en doelstellingen.

Specialiseren in SEO? 1 op 1 training!

Wil jij je specialiseren in SEO of meer leren over SEO? Dan is een 1-op-1 SEO-training iets voor jou. Afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen stellen we samen een programma op maat voor jou op.
Wil jij:
Wat jouw wensen ook zijn, ik kan je helpen.
Boek handleiding SEO aan het schrijven

Workshops contentstrategie

Het opstellen van een contentstrategie is niet altijd eenvoudig. Waar begin je? Hoe kom je aan inspiratie? Hoe weet je zeker dat het aansluit bij je doelgroep? En hoe verspreid je de content?
Als je serieus met content marketing of inbound marketing aan de slag wil dan is een goed doordachte contenstrategie een must.
Ik help jullie bij het in kaart brengen van de juiste onderwerpen en het opstellen van de contentstrategie die past bij de customer journey van jouw doelgroep.
Neem contact met mij op om jullie wensen te bespreken!