SEO spreker voor congressen, seminars en conferenties

Eigenwijze spreker over SEO

Zoek jij een spreker met een vooruitziende, vernieuwende en eigenwijze blik op SEO? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Spreken over de ontwikkelingen in SEO en wat dat betekent voor de manier waarop we naar SEO kijken, hoe we het aanpakken en hoe we het afrekenen vind ik een van de leukste dingen om te doen. 

Neem direct contact met mij op. 

Spreken over SEO & content

Gesproken over SEO op:

Chantal op Brighton SEO 2016
BrightonSEO
spreken op SEO Benelux in Gent 2022

Wat kun je verwachten?

Vooruitziende blik

Van mij krijg je altijd een originele, frisse blik. De manier waarop we SEO doen, is niet houdbaar en wie z’n aanpak niet omgooit, blijft met legen handen staan. 
Als we weten waar Google heen gaat, waar ze mee aan het testen zijn en hoe hun eigen concurrentie-omgeving eruit zien, kunnen we een aantal educated guesses doen over wat eraan gaat komen. En dat is niet mals.

Cut the crap

Als geboren en getogen Haagse zeg ik waar het op staat. Sommige dingen werken gewoon niet (meer) of zijn niet voor iedereen. Het wordt tijd om ascheid te nemen van geijkte tactieken en een innovatieve, ontdekkende houding aan te nemen. 

Geen huisje is heilig

Ik deins er niet voor terug om een aantal heilige huisjes ter discussie te stellen. Keyword onderzoek? Ik kan maar liefst 9 bezwaren opnoemen en doe het daarom niet. Rankings monitoren? Niet te doen voor zoveel keywords. Focus op keywords? Leuk voor grote spelers, niet voor kleine partijen en nieuwkomers? Groeien met verkeer? Zorg er eerst maar voor dat Google je blijft indexeren. 

Zomaar wat heilige huisjes die besproken moeten worden in SEO!

Wie ben ik?

Over mij

Ik ben Chantal Smink, auteur, blogger, spreker, trainer, podcaster en Freelance SEO-strateeeg. 

In 2022 publiceerde ik mijn eerste échte boek ‘Handboek SEO & Contentstrategie voor Horizontale SEO’. In dit boek leg ik uit wat er verandert in Google & SEO, waarom we SEO niet kunnen doen en afrekenen op de manier waarop we dat nu doen. Het is hoog tijd voor een andere aanpak met bijbehorende, nieuwe, eigentijdse KPI’s. 

Om meer mensen te bereiken heb ik een podcast serie op Spotify en ben ik actief op Instagram waar ik regelmatig tips en tricks deel. 

Handboek SEO & Contenstrategie
SEO-podcast en Insta

Zoek je een spreker over SEO?

Neem direct contact met mij op!

    chantal smink