Spreken

Eigenwijze SEO spreker

voor Congressen, Seminars en Conferenties

Zoek jij een spreker met een vooruitziende, vernieuwende en eigenwijze blik op SEO? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Spreken over de ontwikkelingen in SEO en wat dat betekent voor de manier waarop we naar SEO kijken, hoe we het aanpakken en hoe we het afrekenen vind ik een van de leukste dingen om te doen.
Spreken over SEO & content

Wat kun je verwachten?

Chantal op Brighton SEO 2016

Vooruitziende blik

Van mij krijg je altijd een originele, frisse blik. De manier waarop we SEO doen, is niet houdbaar en wie z’n aanpak niet omgooit, blijft met legen handen staan.
Als we weten waar Google heen gaat, waar ze mee aan het testen zijn en hoe hun eigen concurrentie-omgeving eruit zien, kunnen we een aantal educated guesses doen over wat eraan gaat komen. En dat is niet mals.
spreken op SEO Benelux in Gent 2022

Cut the crap

Als geboren en getogen Haagse zeg ik waar het op staat. 

Sommige dingen werken gewoon niet (meer) of zijn niet voor iedereen. Het wordt tijd om afscheid te nemen van geijkte tactieken en een innovatieve, ontdekkende houding aan te nemen.

Geen huisje is heilig

Ik deins er niet voor terug om een aantal heilige huisjes ter discussie te stellen. Keyword onderzoek? Ik kan maar liefst 9 bezwaren opnoemen en doe het daarom niet. Rankings monitoren? Niet te doen voor zoveel keywords. Focus op keywords? Leuk voor grote spelers, niet voor kleine partijen en nieuwkomers. Groeien met verkeer? Zorg er eerst maar voor dat Google je blijft indexeren.

Zomaar wat heilige huisjes die besproken moeten worden in SEO!

Gesproken over SEO op:

BrightonSEO

Vrijblijvend babbelen?

Wil jij jouw uitdagingen met mij bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.