Trainingen & E-learnings

Veranderingen in SEO (2024)

Nog nooit veranderde er zoveel in SEO als de afgelopen periode en lag Google zo onder vuur als nu. Waar dit vandaan komt? Ik wijt het aan de verzadiging van SEO: teveel partijen die allemaal hetzelfde doen om op hetzelfde zoekwoord te ranken. Neem daarbij de opkomst van Gen AI waardoor het maken van content eenvoudiger wordt dan ooit. Als je dan ook weet dat Google flink commentaar krijgt over de kwaliteit van de zoekresultaten, dan kom je uit op wat er nu in de hand is: totale chaos. Gelukkig speelt dit in NL in mindere mate dan in de VS maar ook wij komen er niet ongeschonden uit. 

Hoe overleef je in een tijd waarin SEO-verkeer onder druk staat en de eisen van Google omhoog gaan? Door een complete mindset shift. 

E-learning SEO

Wil jij graag individueel een online SEO-training volgen? Dat kan! Tijdens de online SEO-training ‘Mis geen klant meer in SEO’ leer ik je alles wat je moet weten.

De training bestaat uit de volgende modules:
  1. Introductie in Google & Ontwikkelingen in SEO
  2. Kansen spotten
  3. Je klant centraal
  4. Alles over content
  5. E-E-A-T: je online reputatie

Je kunt deze training op eigen tempo volgen. Lees alles over deze training en meld je aan

1 op 1 coaching en training

Wil jij meer leren over SEO? Wil jij zelfstandig aan de slag kunnen met helpful content en EEAT? Wil je snappen wat er allemaal gebeurt en wat dit voor jou betekent? 

Neem dan contact met mij op. Op flexibele basis train ik regelmatig aankomend SEO-specialisten of juist generalisten die meer van SEO willen snappen. 

Linkedin-training

Killerposts maken op Linkedin

Wil jij graag posten op LinkedIn maar weet je niet waar je over moet schrijven? Of heb je wat posts geplaatst, maar lukt het niet om mensen te bereiken? Geen nood! 

In een e-learning die je in ongeveer 2-3 uur doet, leer ik je alles wat je nodig hebt om goede posts te kunnen maken op LinkedIn. Ik leg je uit wat de drie cruciale factoren zijn, geef je ongeveer 10 onderwerpen waar je over kunt posten en leg uit hoe je video’s, afbeeldingen en carrousels slim in kunt zetten. 

Je vindt en volgt deze training op de website b2brands.io